De Camping Amazone , in enkele woorden ,

  Voor wie een kalme en rustige vakantie wil  zal  het  familiale  karakter van de camping  zeer waarderen ver van de stedelijke stress .Toch wordt u , buiten  de camping , een  brede keus  aan  dagelijkse  en nachtelijkse ontspanningen aangeboden.

  "Amazone" zou als volgt beschreven kunnen worden. Een kleine familiale onderneming dat zijn klienteel selekteert op op volgende criteria ;kalmte en wedekerig respekt . Een overbevolkte camping , met weinig bewegingsvrijheid kan uw vakantie bederven.En wij doen er alles aan om dit te voorkomen.


LIGGING

  Op 5 minutjes te voet van de mooie duinen van Oostduinkerke ,1200 meters van het strand en maar een paar honderd meters van het dorp met zijn talrijke winkels.
  De aangrenzende steden Veurne , Nieuwpoort , Sint Idesbald en De Panne zijn gemakkelijk te bereiken.Een uitstapje naar Oostende (20Km) , Duinkerke (25Km) of Brugge (30 Km ) is  ook de moeite waard !!


OP HET  TERREIN

De sanitair installaties zijn van eerste order en goed onderhouden.
     
      - lavabos met koud en warm water.
      - warme of koude douches  (betalend).
      -WC 's  op twee verschillende plaatsen.

Aard van de grond : gras ,bomen , geasfalteerde en verlichte wegen.

Petanque-pisten.

  Alle  standplaatsen beschikken  over  elektriciteit.  Aansluiting op stromend water en riool is voorzien voor iedere vaste caravan.

Historiek

  De" Camping Amazone" hebben mijn ouders in 1965 gecreeerd. In deze "vakantie sfeer" werd  ik  opgevoed  en zo  weet  ik  precies  wat vakantiegangers zoeken en hoe onze camping aan uw eisen zou moeten voldoen.

Van alle lusten die in de natuur bestaan  is  er  één  dat  mijn  trouwe kampeerders (sommige komen al meer dan 30 jaar !!) kiezen , de kalmte, waarvoor ik  al wat mogelijk is doe om op het terrein te garanderen.

                                               Philippe

                                                                                  Om meer te weten ...